Lidt om os

Vi er Kenneth og Charlotte – indtil videre er det blevet til 14 års ægteskab og tre skønne unger – William (9), Zander (6) og Sophia (3). Sommer 2013 besluttede vi at tage familien med ud på mission – måske er vi naive, men vi ønsker at gøre verden til et bedre sted – og bringe håb og fred til verdens mest isolerede mennesker.

Efter at have givet en julegavedonation til Mission Aviation Fellowship (MAF), fik vi tilsendt Flight Mission – et magasin fyldt med spændende artikler om en for os ellers ukendt missions- og nødhjælpsorganisation. Magasinet blev læst(!) og en drøm blev født. Måske var dette muligheden for at komme til at gøre en forskel for nogle mennesker der ude i den store verden.

For at gøre en lang historie kort. Efter nogle måneders grublerier, søvnløse netter og søgen efter den rigtige vej for os, kontaktede vi MAF Danmark, sendte en ansøgning og så gik Kenneth i gang med at læse til pilot i august 2013. Marts 2017 lykkedes det at bestå den praktiske flyveprøve for kommende MAF piloter, og i februar 2018 tog vi hul på et nyt kapitel i vores tilværelse og rejste til Madagaskar for at bosætte os i hovedstaden Antananarivo (Tana).

Her på bloggen deler vi drømmen, håbet, livet og alt det løse med jer, der måtte have interesse af det:-) God læselyst!